AXBOROT TEXNOLOGIYALARI YORDAMIDA ASTRONOMIYA FANINI O‘QITISHNING AFZALLIKLARI - Berkinov, Alisher; Umirov, Javlonbek; Quvondiqov, Asadbek (Физико-технологического образование, 2021)
Oliy ta’lim tizimida astronomiya kursini o’qitishda talabalar ongida mavzu bo’yicha bilm, ko’nikma va malakani shakllantirishda axborot texnologiyalarigan foydalanishni tushuntirib berish.