TALABALAR ILMIY-TEXNIKAVIY IJODKORLIGINING UMUMPEDAGOGIK TAMOYILLARI - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2020)
Maqolada talabalar ilmiy-texnikaviy ijodkorlik faoliyatining mazmuniy va jarayoniy tomonlari bilan farqlanadigan umumpedagogik tamoyillari yoritilgan