SINF JAMOASINI TASHKIL ETISH VA TARBIYALASH METODLARI - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada bo‘lajak texnologiya fani o‘qituvchilariga maktablarda sinf jamoasini tashkil etish va tarbiyalash metodlari bo`yicha tavsiyalar bayon qilinadi