МОЛЕКУЛЯР ФИЗИКАДАН МАСАЛА ЕЧИШДА ТАЛАБАЛАРНИНГ ЎҚУВ-ИЖОДИЙ ФАОЛИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Berkinov, Alisher (Физико-технологического образование, 2020)
Физика курсининг молекуляр физика бўлимидан масалалар ечиш орқали талабаларни фикрлашга, таҳлил қилишга, физик жараёнларни тасаввур қилишга ундайди. Бу талабаларнинг ўқув ижодий фаолиятини шаклантиришга асос бўлиб хизмат қилади