KOSTYUM DETALLARINI CHIZISH VA MODELLARNING DEKORATIV BEZATILISHI - Ortiqova, Ozoda (Физико-технологического образование, 2024)
Ushbu maqolada kostyum detallarini chizish va modellarning dekorativ bezatilishi to’g’risida keng ma’lumot beriladi. Shu bilan birga, kostyumlarning dekorativ bezashning ahamiyati haqidagi muhim g’oyalar qayd etildi