OLIY TA’LIMDA IXTISOSLIK FANLARNI O‘QITISH JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH - G’ofurova, Aziza (Физико-технологического образование, 2023)
Mazkur maqolada oliy ta’limda dizayn yo‘nalish talabalariga kiyimlarni dizayn loyixalashni urgatish va kasbiy kompetensiyalari yuqori darajada shakllangan shaxsni tayyorlash maqsadida ta’lim tizimini modernizatsiya qilish, ta’lim faoliyatida raqamli texnologiyalarni joriy qilishni yangi imkoniyatlari ochib berilgan. Ta’limda raqamli texnologiyalarni qo‘llanilishi talabalarning darsga bo‘lgan munosabati va ilm olishga bo‘lgan qiziqishini oshirishi hamda ularning yashirin qobiliyat va iste’dodlarni ro‘yobga chiqarishiga yordam berishi xakida ma’lumotlar berilgan