БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАР КОМПЕТЕНТЛИГИ ВА КОММУНИКАТИВ-НУТҚ МАДАНИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Sodiqov, Hamid (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада бўлажак ўқитувчилар компетентлигининг мавжуд ҳолати ва коммуникатив-нутқ маданиятини ривожлантириш юзасидан фикр мулоҳазалар илгари сурилган