ТЕХНОЛОГИЯ ДАРСЛАРИДА БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИ ТАБИИЙ МАТЕРИАЛЛАР БИЛАН ИШЛАШГА ЎРГАТИШ - Haydarova, Malika; Qodirova, Maxliyo (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу маколада Технология дарсларида бошланғич синф ўқувчиларини табиий материаллар билан ишлашга ўргатишнинг аҳамияти , уни бошланғич синфларда қўллаш усуллари ёритилган