ТАЛАБАЛАРНИНГ КРЕАТИВ ПОТЕНЦИАЛИ ВА УНИ ОШИРИШ ОМИЛЛАРИ - Ismoilov, Tuychi; Burxonov, Rasul (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада бўлажак ўқитувчи ўзида бўлиши лозим бўлган малакалар, таркибий асослар, устувор тамойиллар, методлар ва аниқлаш мезонлари асосида креативлик потенциалини янада ривожлантириш бўйича амалий кўрсатмалар баён қилинади.