ФИЗИКАНИНГ “МЕХАНИКА” БЎЛИМИГА ДОИР ТУРЛИ ТИПДАГИ НОСТАНДАРТ МАСАЛА ТАСНИФИ ВА УЛАРНИ ЕЧИШ МЕТОДИКАСИ - Maxmudov, Yusup (Физико-технологического образование, 2022)
Сифатга доир масалалар аввал ўрганилган материални мустаҳкамлаш мақсадида берилади. Физиканинг шундай бўлимлари борки, сифатга доир масалалар унда асосий бўлиб хизмат қилади, бу бўлимларда миқдорий масалалар деярли ечилмайди. Гидродинамика бўлими ана шундай бўлимлардан.