“ТЕХНИК ИЖОДКОРЛИК” ТЎГАРАГИНИНГ ТАШКИЛИЙ-ПЕДАГОГИК АСОСЛАРИ - Tog’ayev Хo’jamberdi; Исмоилов Tўйчи; Оrishev Jamshid (Физико-технологического образование, 2020)
Мақолада “Техник ижодкорлик” тўгарагини ташкил қилишнинг ташкилий ва педагогик асослари технологик таълим йўналиши мисолида баён қилинади.