INTERDISCIPLINARY INTEGRATION AS THE FACTOR IN IMPROVING THE QUALITY OF EDUCATION - Eshtuxtarova, Orzigul (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada ta’lim tizimiga fanlararo integratsiya muammosi o’rganilgan. Fanlararo integratsiya o’quvchilarning mustaqil ijodiy qobiliyatlarini oshirish, ularning dunyoqarashi va ilmiy tafakkurini oshirish va shakllantirish, pirovardida butun o’quv jarayonini takomillashtirish vositasi sifatida taqdim etilgani ko’rsatildi.