ТАЛАБАЛАРДА ТЕХНОЛОГИК ХАВФСИЗЛИКНИ ТАЪМИНЛАШДА ФАНЛАР ИНТЕГРАЦИЯ ДИДАКТИК ТАМОЙИЛЛАРI - Davlatova, Sayyora (Физико-технологического образование, 2022)
Талабаларда технологик хавфсизликни таъминлашда фанлар интеграция дидактик тамойиллар асосида мазмуни мантиқан кетма-кет, изчил, илмий баён қилинган