O‘QUVCHILARNING MILLIY HUNARMANDCHILIK BO‘YICHA IJODKORLIK QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Umarov, Rahim; Tog’aev, Xo’jamberdi; Yusupov, Kirmon (Физико-технологического образование, 2022)
Mazkur maqolada maktab o‘quvchilarining milliy hunarmand chilik bo‘yicha ijodkorlik qobliyatlarini rivojlantirish masala lri ustida fikr yuritiladi