RADIONING KASH ETIILISH TARIXI - Ergashev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2022)
Maqola 1895 yil 7 mayda radio kashf etilganining 127 yilligiga va buyuk ixtirochi Alexander Stepanovich Popovga bag’ishlangan