ЎҚУВЧИЛАРНИ ТИКУВ МАШИНАЛАРИДА ИШЛАШ УҚУВИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК ШАРТ ШАРОИТЛАРИ - Hamiyeva, Maxmuba (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада Технология таълимини сервис хизмат кўрсатиш йўналишини газламаларга ишлов бериш технологияси бўлимида ўқувчиларда тикув машиналарида ишлаш уқувини ҳосил қилдириш асослари келтирилади