KASB TANLASH TAMOYILLARI - Karatayeva, Shohista; Orishev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada o’quvchilar kasbiy tarbiyasini shakllantirish yuzasidan muloxazalar bayon etiladi.