UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘LLASH TENDENSIYALARI - Xolmatov, Pardavoy; Orishev, Jamshid; Qo’nisheva, Gullola (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida darsdan tashqari mashg‘ulotlar jarayonida o’quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirishni takomillashtirishga oid mulohazalar keltirilgan.