СОСТАВЛЕНИЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ КАРТЫ ОТДЕЛЬНЫХ ЗАНЯТИЙ – ВАЖНЫЙ ФАКТОР ЛИКВИДАЦИИ НЕДОСТАТКИ В ПРЕПОДАВАНИЕ ПРЕДМЕТА - Tog’ayev Хo’jamberdi; Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2021)
Ayrim sinflarning texnologik xaritasini tuzish masalalari ko’rib chiqiladi. Texnologik xaritaning mazmuni va mashg’ulotlar tartibini (kursini) ta’minlash asoslanadi