Quroq tikishda "Stack&wak" texnikasidan foydalanish - Ortiqova, Ozoda; Nazirova, Nafisa (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada Quroq tikishda "Stack&wak" texnikasidan foydalanish haqida fikr yuritiladi