KREDIT-MODUL TIZIMIDA MUSTAQIL TA’LIMNI TASHKIL ETISHNING OB’EKTIV VA SUB’EKTIV JIHATLARI - Mamajonova, Kamola (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada kredit-modul tizimida mustaqil ta’limni tashkil etishning ob’ektiv va sub’ektiv sharoitlari va unda о‘qitish tizimi bо‘yicha fikrlar keltirilgan