GO’NGNI BIJG’ITIB KIMYOVIY ENERGIYANI ISSIQLIK ENERGIYASIGA AYLANTIRISH IMKONIYATLARI - Tog’ayev Хo’jamberdi (Физико-технологического образование, 2021)
Maqola chorvachilik chiqindilaridan oqilona foydalanish imkoniyatlari va atrof-muhitni ekologik muhofaza qilish masalalariga bag’ishlangan.