Xalq amaliy sa’nat turlaridan zardo’zlik va do’ppido’zlik tarixi haqida - Choriyeva, Mayram; Doniyorova, Shahnoza (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada xalq amaliy san’at turlaridan zardo’zlik, do’ppido’zlik tarixi haqida fikir yuritiladi.