QO’LDA KASHTA TIKISH SAN’ATI - Doniyorova, Shahnoza; Xo’jabekova, Shahnoza; Egamova, Ozoda (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada qo’lda kashta tikish san’atining o’ziga xosligi haqida fikr yuritiladi.