ASTRONOMIYA OʻQITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Saydayev, Obid (Физико-технологического образование, 2021)
Zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanish ta’lim sifatini oshirishga zamin yaratadi. Bunda pedagogik jarayonning mazmuni takomillashadi, oʻqitishning innovatsion modellari joriy etiladi, shuningdek, oʻquvchi va oʻqituvchilarning hamkorlikdagi faoliyati tashkil etiladi.