ИШЛАБ ЧИҚАРИШ ТАЪЛИМИ ЖАРАЁНИДА КАСБИЙ МАҲОРАТНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - axmedova, gulchehra (Физико-технологического образование, 2021)
Mақолада ишлаб чиқариш таълими жараёнида касбий маҳоратни шакллантириш, тикувчилик корхоналарида меҳнат усулларининг ўрни ўрганилган.