ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ ЗАМОНАВИЙ ШАХСНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ЕТАКЧИ МЕХАНИЗМИ СИФАТИДА - Mamajonova, Kamola (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада таълим жараёнида таълим технологияларини қўллаш ва таълим технологияларини шахсни шакллантиришдаги роли тўғрисида фикрлар келтирилган.