ДАРСДАН ТАШҚАРИ МАШҒУЛОТЛАРДА ЎҚУВЧИЛАР КАСБИЙ ТАРБИЯСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ МАҚСАД ВА ВАЗИФАЛАРИ - Xolmatov, Pardavoy; Оришев, Жамшид (Физико-технологического образование, 2020)
Мақолада дарсдан ташқари машғулотларда ўқувчилар касбий тарбиясини шакллантириш юзасидан мулохазалар баён этилади