XALQ AMALIY SAN’ATI TURLARIDAN BIRI -KASHTACHILIKNING RIVOJLANISH TARIXI - Nazirova, Nafisa; Ortiqova, Ozoda (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada Xalq amaliy san’at turlaridan hisoblangan kashtachilikning rivojlanishi haqida fikr yuritiladi