QUROQCHILIK SAN’ATINING RIVOJLANISHI - Nazirova, Nafisa; Ortiqova, Ozoda (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada quroq tikish san’ati tarixi va rivojlanish bosqichlari to’g’risida keng ma’lumot beriladi. Shu bilan birga, tikish san’atining ahamiyati haqidagi muhim g’oyalar qayd etildi.