FIZIKA FANINI O‘RGANISH DAVR TALABI - Mustafoyeva, Marjona; Bekmirzayev, Rahmatulla (Физико-технологического образование, 2021)
Taklif qilinayotgan ishda fizika fanining fanlar orasidagi bugungi kundagi o’rni va roli, uning texnikaning rivojidagi tayanchi ekanligi masalalari atroflicha yoritib berilgan. Uning jamiyat va inson xayotidagi o’rni tarixiy taxlilda atroflicha yoritib berilgan.