ТАЛАБАЛАРНИНГ ЎҚУВ МАТЕРИАЛИНИ ЎЗЛАШТИРИШ ДАРАЖАСИ - Irmatov, Fozil; Qarshiboyev, Shohruh; Andaqulova, Dildora (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада талабаларнинг ўқув материалини ўзлаштириш даражаси масалалари ёритилган