SHARQ MUTAFAKKIRLARINING TARBIYA BORASIDAGI QARASHLARI - Ibragimov, Abdurahim (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada sharq mutafakkirlarining tarbiya borasidagi, турли касблар, xususan, dehqonchilik, hunarmandchilik va chorvachilik haqidagi qarashlari keltirilgan