STEAM TA’LIMIY DASTURI BO‘YICHA O‘QUVCHILARNI INNOVATSION MUHITGA YO‘NALTIRISH - Majidova, Hurriyat; Yangiboyev, Xurshid (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada STEAM ta’limiy dasturi bo‘yicha o‘quvchilarni texnologik innavatsion hayotga yo‘naltirish haqida so‘z yuritiladi