TEXNOLOGIK TA`LIMDA TALABALAR TEXNIK IJODKORLIK QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2020)
Мaqоlаdа texnologik ta`limda talabalar texnik ijodkorlik qobiliyatini rivojlantirish texnologiyasi tavsiflanadi.