TEXNOLOGIYA FANI O’QITUVCHISINING SINFDAN VA MAKTABDAN TASHQARI ISHLARNI TASHKIL QILISHDAGI KASBIY KOMPETENTLIGI - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada bo‘lajak texnologiya fani o‘qituvchilariga sinfdan va maktabdan tashqari ishlarni tashkil qilishdagi kasbiy kompetentligi bo`yicha tavsiyalar bayon qilinadi.