MATERIALSHUNOSLIK VA KONSTRUKSION MATERIALLAR FANIDAN TALABALAR BILIMINI ANIQLASHDA NOSTANDART TESTLARDAN FOYDALANISH - Nizomov, Shokir (Физико-технологического образование, 2020)
Ushbu maqolada texnologik ta`lim fanlarini o’qitishda ilg’or pedagogik texnologiyalardan foydalanish, jumladan Materialshunoslik va konstruksion materiallar fanidan Metallarning xossalari mavzusini o’qitish va talabalar bilimini baholashda Blum taksanomiyasi hamda nostandart testlardan foydalanishga oid tavsiyalar berilgan