BO‘LAJAK TEXNOLOGIYA FANI O‘QITUVCHILARINI O‘QUVCHILAR TEXNIK IJODKORLIGI FAOLIYATIGA TAYYORLASH SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2020)
Maqolada bo‘lajak texnologiya fani o‘qituvchilarini o‘quvchilar texnik ijodkorligi faoliyatiga tayyorlash samaradorligini oshirishni to`garak ishlari misolida bayon qilinadi.