МАКТАБ “ИНФОРМАТИКА ВА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ” ФАНИНИ ЎҚИТИШДА ТАРМОҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Mamatov, Jasur; Юсупов, Р (Журнал математики и информатики, 2021)
Ушбу мақолада мактаб “Информатика ва ахборот технологиялари” фанини бўйича ташкил этиладиган дарс машғулотларида тармоқ технологиясидан фойдаланишнинг услубларини замонавий ёндашувлар асосида жорий методикаси ишлаб чиқилди.