Algoritmlar fanida predmetlararo aloqadorlik– хaraqterli mustaqil ishlardan foydalanishning ayrim imqoniyatlari haqida - Botirov, Do'stqul (Журнал математики и информатики, 2020)
Mustaqil Respublikamiz хalqining buyuk maqsadlari va ravnaqi bevosita malaqali mutaхassis kadrlar bilimiga bog’liq. Malaqali qadrlar tayyorlash ishida zamon talabliriga javob beradigan pedagoglarning roli muhim.