FIZIKA FANINI OʻQITISHDA TOʻGARAK MASHGʻULOTLARINI SAMARALI TASHKIL ETISH VA OʻTKAZISH - Ermamatova, Sevara (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada toʻgaraklar ishlarini samarali tashkil etish va oʻtkazish, amaliy koʻnikmalarini mustahkamlash, fan kabinetlarini jihozlash, oʻquv-laboratoriya qurilmalarini yaratish, fanga oid nazariy, ilmiy va uslubiy izlanishli tadqiqotlar olib borish va shu asosda oʻquvchilar ilmiy texnikaviy ijodkorligini rivojlantirish zaruriyati belgilab olindi.