MAKTAB INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANINI O‘QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Abdug’aniyev, Begzod (Журнал математики и информатики, 2024)
Mazkur maqolada maktab informatika va axborot texnologiyalari fanini o‘qitishda jahon tajribasiga ko‘ra eng yaxshi va samarali deya tan olingan interfaol metodlar va texnologiyalar haqida so‘z yuritilgan.