BA`ZI BO`LAKLI O`ZGARMAS ARGUMENTLI (DEPCA) DIFFERENSIAL TENGLAMA - Raxmonova, Charos (Журнал математики и информатики, 2023)
Fan va muhandislikda kõplab bo’lak-bo’lak dalillarni topish mumkin va ularning xatti-harakati an’anaviy uzluksiz tizimlarga nisbatan õziga xoslikni namoyon etadi. Quyidagi 2 ta tenglamadan olingan yangi yechim va hosila fan, texnika hamda boshqa sohalarda ma’lum qiziqish uyģotishi mumkin.