TENGSIZLIKLARNI TRIGONOMETRIK ALMASHTIRISHLAR YORDAMIDA ISBOTLASH. - Ahadqulov, Anvar (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu tezisda tengsizliklarni trigonometrik almashtirishlar yordamida isbotlash usullari keltirilgan.