MATEMATIKA JOZIBASI BO‘LAJAK MATEMATIKA O‘QITUVCHILARIGA PARAMETRLI TENGSIZLIKLARNI TAHLILIY YECHISHNI O‘RGATISH - Sharipova, Sadoqat; Husanov, F; Taylakov, M (Журнал математики и информатики, 2022)
Bu maqolada bo‘lajak matematika o‘qituvchilariga parametrli tengsizliklarni tahliliy yechishni o‘rgatish usullari ko‘rsatilgan.