VIRTUAL MUHITNING TA’LIM SAMARADORLIGIDAGI O’RNI - Raxmonkulov, Feruz (Журнал математики и информатики, 2020)
Har bir o’z fanining mutaxassisi bo’lmish pedagoglarning fani boyicha bilimlarni chuqur egallagan bo’lsada uni o’rgatish jarayonida bir qancha muammolarga duch keladi. Talabalarni fan olamiga olib kirish, uning qiziqarli va muammoli jihatlari bilan tanishtirishda, ularni tasavvuriga singdirishda, virtual muhitni shakllantirishda elektron adabiyotlarning o’rni bo’lakdir