MUL’TIMEDIYA TEXNALOGIYALARI ASOSIDA ELECTRON DARSLIKLARINI YARATISH NAZARIYASI - Mamatov, Jasur; Sindarov , S (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya: Maqolada ta’lim jarayonini axborotlashtirish masalalari yoritilgan bo’lib, unda ta’lim tizimida interfaol elektron o’quv adabiyotlari (IEO’K) ni yaratish muаmolari ham keltirilgan bo’lib IEO’K ni o’quv jarayoniga qo’llash orqali erishilishi mumkin bo’lgan samaradorlikga ham aloxida e’tibor qaratilgan.