BO’LAJAK MATEMATIKA O’QITUVCHILARI KASBIY TAYYORGARLIK JARAYONIDA MATEMATIK KOMPETENTLIGINI OSHIRISH. - Usarov, Sardor; Turdiboyev , Sanjar (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bo’lajak matematika o’qituvchilari kasbiy tayyorgarlik jarayonida matematik kompetentligini qanday oshirish tushunchalar berilgan.