UCH O‘LCHOVLI ARIFMETIK FAZO, KVARTERNIONLAR ALGEBRASI TADBIQLARI - Turdiboyev, Sanjar (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada Matematika va fizika sohalarida, ayniqsa yuqori o‘lchovli fazolarni tasvirlashda, murakkab matematik tuzilmalar va algebralar keng qo‘llaniladi. Uch o‘lchovli arifmetik fazo va kvartetnionlar algebrasi, bu sohalarda qo‘llaniladigan va turli ilmiy hisob-kitoblar uchun foydali bo‘lgan kuchli matematik vositalardan biridir