FAYLLARNI TAQSIMLASH JADVALI (FAT) BILAN ISHLASH TAHLILI - Saidqulov, Azimbek (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada fayllar bilan ishlashva uning mexanizmi tanishib chiqliladi. Taxlil qilish davomida FAT12, FAT16 va FAT32 kabi fayllarni taqsimlash jadvallari bilan ishlash imkoniyatlaridan foydalanish va ularning bir-biridan farqli afzalliklari haqida va aniqlangan kamchiliklar ham yoritilgan